Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Mijn Advertentie

Wij plaatsen de advertentie op de meest bekeken verhuur- verkoopwebsites van Nederland. Welke websites dat zijn is afhankelijk van het gekozen pakket. Wij kunnen uw woning op de volgende websites adverteren:

  • HoReSa.nl
  • Funda.nl
  • Pararius.nl
  • Huurwoningen.nl

U kunt kiezen uit 2 termijnen: 3 maanden of 12 maanden. Mocht u woning langer de tijd nodig hebben dan kunt u dat per mail aan ons laten weten dan bekijken we de situatie op dat moment wat wij voor u kunnen betekenen.

Ja dat kan. Laat ons weten als je na 3 maanden nog geen geschikte huurder gevonden hebt. Wij verlengen de advertentie op HoReSa, Funda en/of Pararius tegen een meerprijs voor nogmaals 3 maanden of 12 maanden.

U kunt uw advertentie ten alle tijden door ons laten aanpassen. Neem contact met ons op en wij voeren de wijziging door.

Alle informatie over de verkoop- verhuurpakketten zijn te vinden op: horesa.nl U kunt gemakkelijk de pakketten vergelijken op deze pagina.

HoReSa.nl is een landelijke internetmakelaar. De bezichtigingen van de woningen worden bij alle pakketten uitgevoerd door de verkoper en verhuurder zelf. Wie kan er immers meer vertellen over de woning en omgeving dan de huidige bewoner zelf? Verder ben je hierdoor niet gebonden aan werkdagen en kunnen afspraken ook in de avond en weekend gepland worden, zoals bij een traditionele makelaar vaak wel het geval is.

U mag/kunt zelf uw woning fotograferen. Uiteraard kunt u een professionele fotograaf inhuren. Wij raden aan om een professional uw woning te laten fotograferen.

Het is mogelijk om bouwgronden en parkeerplaatsen te verkopen via horesa.nl

Al onze prijzen, van zowel de pakketten als extra diensten, zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

De kosten die u betaalt voor het pakket zijn eenmalig. Tenzij u extra diensten afneemt, dan komen deze er uiteraard nog bij.

Het is niet mogelijk om gespreid of achteraf te betalen. De kosten kunnen direct betaalt worden via iDeal of Bancontact.

U kunt kiezen uit 2 termijnen: 3 maanden of 12 maanden. Mocht u woning langer de tijd nodig hebben dan kunt u dat per mail aan ons laten weten dan bekijken we de situatie op dat moment wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw wachtwoord vergeten of kwijt. Vraag hier gemakkelijk een nieuw wachtwoord aan: https://www.horesa.nl/login/ Heeft u uw nieuwe wachtwoord niet ontvangen binnen 10 minuten en ook niet in je SPAM-box? Stuur ons dan een mail naar klantenservice@horesa.nl, dan zullen wij het handmatig voor u aanpassen.

UW woning verkopen of verhuren via horesa.nl is een goede keuze. Transparant verkoop- verhuurproces waarbij er ten alle tijden een makelaar ter ondersteuning aanwezig is. U heeft volledig het inzicht hoe uw verkoop- verhuurproces verloopt omdat uzelf de bezichtigingen doet. Daarnaast zijn wij de voordeligste internetmakelaar van Nederland en Europa.

U betaalt slechts eenmaal voor de diensten binnen uw pakket. Uw advertentie blijft bovendien online totdat uw woning is verkocht of wanneer uw termijn van 3 of maanden verlopen is. Het is natuurlijk wel mogelijk om aanvullende diensten af te nemen die buiten uw pakket liggen. Kijk hiervoor op de pagina extra diensten: https://www.horesa.nl/extra-diensten

Uw woning staat sowieso op HoReSa, Funda en/of Pararius. Daarnaast plaatsen we uw woning ook op onze social media kanalen.

Ook recreatiewoningen kunnen wij te koop aanbieden op Funda (Recreatie).

HoReSA.nl is niet aangesloten bij de NVM, Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Sinds 2001 is makelaar een vrij beroep. Dat wil zeggen dat iedereen zich makelaar mag noemen. U als eigenaar van een woning kunt via HoReSa.nl makkelijk zelf uw woning verkopen en/of verhuren.

Normaal gesproken wordt de koopovereenkomst opgesteld door de verkopende makelaar of met hulp van de verkopende makelaar. Woningen in Amsterdam zijn een uitzondering, hierbij wordt de koopovereenkomst door de notaris opgemaakt. Men noemt dat het Amsterdamse model.

Horesa.nl bestaat sinds 2021, dus wij hebben vele jaren ervaring opgebouwd. Tevens zijn wij één van Nederlands (europees) grootste (internet) makelaars. en om onze service en expertise te waarborgen hebben wij meer dan 20jaar vastgoed ervaring in huis.

Het is geen probleem om een woning te koop/huur aan te bieden voor derde, bijvoorbeeld voor uw ouders. Uiteraard moet de huidige eigenaar zichzelf wel digitaal identificeren.

Bij ons is het ook mogelijk om woningen in de rest van Europa aan te bieden. Dat is alleen mogelijk via HoReSa en Funda.

HoReSa.nl is actief in heel Nederland. Dat betekent dat de advertenties die we plaatsen zichtbaar zijn voor alle huizenzoekers in Nederland.

Bij ons komt er geen makelaar langs van Horesa.nl. Wij van HoReSa staan u altijd te woord bij het hele verkoop- of verhuurproces. Zo weet je zeker dat je wordt geholpen door iemand die op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie.

Wij adviseren verkopers/verhuurders om de woning NEN 2580-norm te hanteren. Het niet opvolgen van de meetinstructie kan vervelende gevolgen hebben.

HoReSa is een internet makelaar en u doet in feite alles zelf ook het laten inmeten van uw woning, u bepaalt zelf de prijs van de woning etc. Wij komen niet bij de woning kijken die u verkoopt en/of verhuurt. Normaal bij een woningopname wordt er kennis gemaakt met de makelaar en de woning ingemeten. Daarnaast staat de makelaar ook klaar voor evt. vragen en advies over de vraagprijs.

HoReSa.nl verzorgd geen taxaties, wij hebben hiervoor geen licentie.

Wij zijn alle dagen van 9.00u tot 18.00u telefonisch bereikbaar. Per mail en via live chat zijn wij 24/7 bereikbaar. Contact

Uw gegevens blijven bestaan in de beveiligde omgeving van HoReSa.nl. heeft u het verzoek dat wij dit moeten wissen, dan is zullen wij dit doen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier

Onze advertenties worden enkel weergegeven als u akkoord bent gegaan met onze marketing cookies. cookie-pagina

Wij zijn alle dagen tussen 9.00-18.00 uur telefonisch te bereiken. Buiten kantooruren kun je ons het beste bereiken via contact.

Yes, we speak English. You can call us at or email us at contact.

Lijkt er iets niet juist te werken op onze website of krijgt u een foutmelding? Maak hiervan een screenshot en stuur deze samen met foutmelding naar klantenservice@horesa.nl. Wij zullen dit probleem zo snel mogelijk verhelpen en u hiervan op de hoogte houden. Bedankt alvast voor de melding!

Wil je een link of artikel plaatsen op HoReSa.nl? Neem dan contact op via klantenservice@horesa.nl, wij zullen je de mogelijkheden toesturen.

Met trots presenteren wij

HoReSa
‘’Home Rent Sale’’

Na maanden van voorbereiden, lanceren wij ons vastgoed platform. Fris en overzichtelijk met nuttige informatie die op ieder gangbaar apparaat goed te bekijken is. Via dit platform hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn!

We blijven doorontwikkelen. Een platform is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie plaatsen. Bezoek onze platform dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heeft u nog tips of opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe platform vindt. Mist u nog informatie of heeft u nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via Klantenservice@horesa.nl