Over HoReSa

Over HoReSa

Wij zijn HoReSa ‘’Home Rent Sale‘’

 

Op ons platform vindt u volledig aanbod van woningen.

Deze worden aangeboden door particulieren, makelaars, woningcorporaties, beheerders en projectontwikkelaars.

 

 

Jouw huis, Jouw verkoop!

 

That’s how you make an entrance

 

The next move is yours

Waarom HoReSa?

HoReSa heeft geen fysieke kantoren. Traditionele makelaars hebben in veel gevallen wel fysieke kantoren waar u even binnen kunt stappen. Wij zijn een platform voor de vastgoed markt u kunt zelf uw woning online plaatsen. Uw HoReSa team is hecht en betrokken maar wel op de achtergrond. Wij maken het voor u als verkoper of verhuurder om uw huis te presenteren gemakkelijker en u doet zelf het werk. Uw huis verkopen of verhuren is niet niks dat snappen wij en daarom maken wij het voor iedereen makkelijker dus ook voor potentiele kopers of huurders. Uw HoReSa team staat u graag te woord voor al uw vragen dat kan via de mail. Ons streven is samen met u Jouw huis, Jouw verkoop! te realiseren.

Met trots presenteren wij

HoReSa
‘’Home Rent Sale’’

Na maanden van voorbereiden, lanceren wij ons vastgoed platform. Fris en overzichtelijk met nuttige informatie die op ieder gangbaar apparaat goed te bekijken is. Via dit platform hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn!

We blijven doorontwikkelen. Een platform is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie plaatsen. Bezoek onze platform dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heeft u nog tips of opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe platform vindt. Mist u nog informatie of heeft u nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via Klantenservice@horesa.nl