Bedenktijd

Nadat je je hebt aangemeld voor een Pakket of een account heb je op basis van het herroepingsrecht 14 dagen de tijd om je abonnement zonder opgave van redenen te ontbinden.

Heb je al eerder een pakket of account bij HoReSa.nl gehad en sluit je binnen 12 maanden opnieuw een abonnement af? Houd er dan rekening mee dat je in dat geval geen recht hebt op nogmaals een herroepingsrecht, je bent immers al bekend met onze dienstverlening. Je betaaltermijn gaat direct in, maar je kunt in dit geval ook gebruik maken van de hiervoor omschreven bedenktijd.

Je kunt eenvoudig gebruik maken van het herroepingsrecht door binnen 14 dagen vanaf je aanmelding het herroepingsformulier aan ons te sturen (het gebruik van dit specifieke formulier is niet verplicht) of op een andere manier contact met ons op te nemen om te laten weten dat je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht. Het is voldoende als je je bericht binnen deze 14 dagen aan ons hebt verstuurd.

Wanneer je je abonnement hebt ontbonden, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Met trots presenteren wij

HoReSa
‘’Home Rent Sale’’

Na maanden van voorbereiden, lanceren wij ons vastgoed platform. Fris en overzichtelijk met nuttige informatie die op ieder gangbaar apparaat goed te bekijken is. Via dit platform hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn!

We blijven doorontwikkelen. Een platform is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie plaatsen. Bezoek onze platform dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heeft u nog tips of opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe platform vindt. Mist u nog informatie of heeft u nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via Klantenservice@horesa.nl