Slimmeweg

7-C

1066EV
Amsterdam
132 m² wonen
€ 1.750
Per maand

Deel deze woning

Omschrijving

Slimmeweg 7 C

Huurprijs incl. service kosten, excl. Nutsvoorzieningen:
7C Ruimte 2: €. 1750,— per maand (132 m2)

Gelegen in Sloten en dichtbij de A4, A9 en via de ringweg A10, afslag S107 is dit object makkelijk bereikbaar per auto.
Hier vindt u deze ruime, moderne en betaalbare kantoorruimtes, welke te huur zijn voor diverse bedrijfsmatige activiteiten. Zo kunnen de ruimtes o.a. dienen als callcenter, vergaderruimte, maar het is ook ideaal voor de startende ondernemer. De ruimtes zoals in deze tekst beschreven worden 2 maal te huur aangeboden, zodat u in totaal circa 197m2 tot uw beschikking kunt hebben. Het betreft hier dan 2 afzonderlijke ingangen. De foto’s geven een impressie van de indeling en huidige inrichting.

INDELING
Via de ingang bereikt u de trap naar de 1e verdieping. Boven bevindt u zich direct in de grootste ruimte, alwaar u ook van een keukenblok met wasbak en vaatwasser bent voorzien. Tevens is hier een opbergkast en de serverruimte gelegen. Door een afgescheiden deur komt u in de naastgelegen bedrijfsruimte.
De indeling kunt u in overleg aanpassen, zodat er mogelijk 2 afgesloten ruimtes ontstaan of een extra kantoor. Het keukenblok en de serverruimte is ter gezamenlijk gebruik.

BIJZONDERHEDEN
– Waarborgsom 3 maanden huur
– Per direct
– Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.
– Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand van de Osdorperweg waar buslijnen 145, 192 en 392 stoppen.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Meer weergeven

gino-IJisberg@live.nl

Algemeen

Adres Slimmeweg
Toevoeging 7-C
Postcode 1066EV
Plaats Amsterdam
Soort appartement Bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Bouwjaar 2008
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Energieklasse A
Woonoppervlakte m² 132
Inhoud m³ 330
NEN 2580 Meetrapport Ja

Details

Dak woning Platdak
Aantal kamers 1
Woning oplevering Gestoffeerd
Omvang Geheel perceel
Soort Volle eigendom

Financieel

Aanmelding huur Verhuurd
Aanvaarding Direct
Huurprijs € 1750
Huurconditie Per maand
Beschikbaarheid Tijdelijk
Waarborgsom € 5250

Met trots presenteren wij

HoReSa
‘’Home Rent Sale’’

Na maanden van voorbereiden, lanceren wij ons vastgoed platform. Fris en overzichtelijk met nuttige informatie die op ieder gangbaar apparaat goed te bekijken is. Via dit platform hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn!

We blijven doorontwikkelen. Een platform is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie plaatsen. Bezoek onze platform dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heeft u nog tips of opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe platform vindt. Mist u nog informatie of heeft u nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via Klantenservice@horesa.nl