Korte Geuzenstraat 700

713

1056KZ
Amsterdam
11 m² wonen
€ 100.000
Kosten koper

Deel deze woning

Omschrijving

Korte Geuzenstraat 700 – Kamer 713 Amsterdam-West

Vraagprijs: €. 100.000,– K.K.

WiFi-internet, verwarming, water, licht, schoonmaak 3 keer per week van de gemeenschappelijke ruimten.

Circa 11 m² || 1 Slaapkamer

Het imposante complex is gelegen in een mooie, rustige straat met veel groen. Dit zorgt voor een aangename woonomgeving. In de buurt is een ruim aanbod aan winkels en supermarkten, veel gezellige café’s, goede restaurants en culturele uitgaansmogelijkheden (o.a. de “Foodhallen”) De woning ligt centraal tussen Westerpark, het Vondelpark en de Jordaan. Zowel de stations Sloterdijk als Centraal zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Tram 12, 13 en 14 stoppen om de hoek. De bussen 18 en 80 brengen je o.a. naar Amsterdam Centraal en zelfs Zandvoort.

De ring A10 ligt op 7 autominuten. Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning.

INDELING

Een kamer aan de rand van Amsterdam Centrum op de bovenste etage van een flatgebouw aan de Korte Geuzenstraat / Kostverlorenkade in een monumentaal pand. Met werkelijk fantastisch uitzicht over de stad.

De gemeenschappelijk entree bevindt zich op de begane grond. Met de Lift of via het trappenhuis heeft u toegang tot de zevende verdieping.

De kamer heeft een eigen wastafel. U kunt gebruik maken van twee gemeenschappelijke douches en toiletten. De keuken is uitgevoerd met 2 aanrechtbladen en wordt ook gedeeld.

GESCHIEDENIS

GEBOUW VOOR VROUWEN EN MEISJES.

Bij de Wiegbrug.

De formidabele lengte van negentien meter heeft de betonnen paal, welke vanochtend als eerste in den grond werd gedreven van het nieuwe gebouw voor alleenwonenden aan de Geuzenstraat, dat is op het open terrein bij de Wiegbrug. Vroeger heeft daar een circus gestaan bij het begin van den Admiraal de Ruyterweg, waar een open piek verdwijnt. Het getuigt zeker van grooten ondernemingszin, dat de bekende bouwer. de heer Van Saane, thans begonnen is met den bouw van het groote hotel voor vrouwen en meisjes. Dit gebouw voor alleenwonenden zal huisvesting bieden aan 108 dames, en bovendien 30 zit-slaapkamers bevatten voor studeerende en werkende meisjes met gemeenschappelijke woonkamer. Er komen in het gebouw van zeven woonverdiepingen: twee personenliften, centrale verwarming, warmwater-voorziening, wasscherlj. rijwielstalling, vuilnisafvoer, toko, restaurant, logeerkamers. enz. Alles komt onder de zorg en leiding van een directrice. Een te vormen stichting zal zich met het beheer belasten. Architecten van het gebouw zijn de

heer J. W. H. C. Pot en mevrouw J. F. Pot-Keegstra.

ERFPACHT

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 april 2041. De algemene bepalingen van voortdurende erfpacht van 1994 zijn van toepassing.

VvE

De Vereniging van Eigenaren “KG 700” wordt door ”de huishouding” geadministreerd; de service kosten ca. € 172,17 pm (inclusief WiFi-internet, verwarming, water, licht, schoonmaak 3 keer per week van de gemeenschappelijke ruimten, liftonderhoud, groot onderhoud van de flat, etc. etc.)

Bijdrage stookkosten ca. € 30,– pm

BIJZONDERHEDEN

– LET OP! Het appartement is niet gemeten volgens de NEN2580 norm

– Gemeentelijk monument 200728

– Direct beschikbaar

– Huisdieren in het hele gebouw zijn niet toegestaan

– Het gekochte mag niet door meer dan één persoon worden bewoond

Overige bijzonderheden
Er bestaat geen mogelijkheid om een hypotheek op de kamers te vestigen via de bank daar het een onzelfstandige woonruimte betreft.
Uiteraard behoort een familiehypotheek wel tot de mogelijkheid.

ALGEMEEN

Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.

Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Meer weergeven

gino-ijisberg@live.nl

Algemeen

Adres Korte Geuzenstraat 700
Toevoeging 713
Postcode 1056KZ
Plaats Amsterdam
Soort appartement Bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Bouwjaar 1943
Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Goed
Energieklasse Monument
Woonoppervlakte m² 11
Inhoud m³ 27,5
NEN 2580 Meetrapport Nee

Details

Dak woning Platdak
Aantal kamers 1
Gemeente Sloten
Gemeentecode L
Sectie L
Perceelnummer 3118
Indexnummer 126
Aandeel 15/380
Omvang Appartementsrecht of comple
Soort Erfpacht
Afkoopoptie Ja
Duur erfpacht 30 april 2041
Erfpachtgever Gemeente
Eeuwigdurend afgekocht Nee

Financieel

Aanmelding koop Verkocht
Koopprijs in euro's 100000
Conditie Kosten koper
Kosten Vereniging van Eigenaren 203
Aanvaarding Direct

Met trots presenteren wij

HoReSa
‘’Home Rent Sale’’

Na maanden van voorbereiden, lanceren wij ons vastgoed platform. Fris en overzichtelijk met nuttige informatie die op ieder gangbaar apparaat goed te bekijken is. Via dit platform hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn!

We blijven doorontwikkelen. Een platform is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie plaatsen. Bezoek onze platform dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Heeft u nog tips of opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe platform vindt. Mist u nog informatie of heeft u nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via Klantenservice@horesa.nl